Sapphire-Legend-PBF, Ty też masz szansę zostać legendą!

Ty też masz szansę zostać legendą!

#1 2011-06-17 12:04:46

Sapphire

Administrator

Punktów :   

Regulamin

No dobra. Trochę się rozpisze a może i nie Ok. Ok. Przejdźmy do rzeczy. Regulamin czyli nasze ''Przykazania Kościelne", że tak określę
Obowiązkiem jest przestrzeganie. Na początek:
Proszę o nie dodawanie nicku z cyframi ; > Jeśli komuś umknie ten punkcik to nie panikujcie tylko normalnie na pw poinformujcie mnie że chcecie zmienić nick na bez cyferek. I najważniejsze broń Boże żebym zobaczyła jakiegoś: ,,jhgg65dsdjksjdisd" bo będzie bieda
I ludziska jak usłyszę, że ktoś przeklina lub jest nie miły dla innych to [...] Ręka, noga mózg na ścianie, jak to mówią
Proszę też abyście nie robili mi gówna na forum. Czyli nie piszcie postów typu:
Ja:- Cześć. Jestem Nicola. Pochodzę z regionu Sinnoh, z Eterna City. Moim starterem jest Minun. Złapałam też Plusle'a.
Gracz:-Hej.
Prosiłabym jeszcze bardzo abyśmy nie reklamowali innych forum i blogów, bo to w końcu gra toczy się tutaj a nie na jakimś innym forum, blogu.
Posty mają być minimum 2 zdania. I mam nadzieję, że wiecie co to znaczy zdanie. Zdanie zawiera co najmniej JEDEN czasownik w formie osobowej. -_-
To na tyle! Chyba was nie zmęczyłam? ^_^

Stopka forum

RSS