Sapphire-Legend-PBF, Ty też masz szansę zostać legendą!

Ty też masz szansę zostać legendą!

#1 2011-06-20 14:23:18

Mirage

MG

Punktów :   

Brama anielska

Ave, ave. No... Tutaj jest temat, gdzie zapisujecie się do mojej skromnej osoby.
UWAGA! Robicie to tylko na swoją odpowiedzialność Jestem szalona i kocham wprowadzać elementy fantastyczno-medyczne.

Dla leniwych:

Kod:

[b]Imię, nazwisko, ksywa:[/b]
[b]Wiek i płeć postaci:[/b]
[b]Wygląd:[/b]
[b]Charakter:[/b]
[b]Profesja:[/b]
[i]Główna:[/i]
[i]Poboczna:[/i]
[b]Starter:[/b] 
[i]Konkretne rzeczy dotyczące startera:[/i]
[b]Historia:[/b]
[b]Towarzysze/Pokemony towarzyszy:[/b]
[b]Rywale/Pokemony rywali:[/b]
[b]Region:[/b]
[b]Cel:[/b]
[b]Ostatnie życzenie?[/b]

Wyjaśnienie formularza:

Imię, nazwisko, ksywa: Nie muszę tłumaczyć.
Wiek i płeć postaci: Jak wyżej... Aha, pytam o płeć, gdyż wiele razy widziałam, że chłopak chciał grać jako dziewka i w drugą stronę też
Wygląd: Jasne, no nie? Konkrety na temat tego, jak postać została obdarzona przez genetykę, jak się ubiera i czy ma jakieś znaki szczególne.
Charakter: Opisujecie tak jak w szkolnych charakterystykach - cechę popieracie przykładem.
Profesja:
Główna: Trener, koordynator, itp. - typowe Pokemonowe zawody
Poboczna: Fotograf, malarz, pianistka... Tu pole zostawiam waszej wyobraźni
Starter:
Konkretne rzeczy dotyczące startera: Hm... Tutaj chodzi głównie o imię i te... Czy nie ma znaków szczególnych.
Historia: Minimum 10 linijek. Będzie mniej, będzie źle.
Towarzysze/Pokemony towarzyszy: Max. 2 towarzyszy, z większą ilością nie daję sobie rady... A Poków za silnych nie dawać, same podstawowe.
Rywale/Pokemony rywali: Hm, pole zostawiam do waszej dyspozycji, tylko nie dawać za silnych poków ;P
Region: Gdzie podróżujesz?
Cel: Do czego dążysz?
Ostatnie życzenie? No, tu możecie o coś poprosić, tylko z umiarem, bo co za dużo, to niezdrowo

Okej, młodzież pojęła? To zapraszam do składania formularzy.

Ostatnio edytowany przez Mirage (2011-06-20 15:41:24)

#2 2011-06-20 15:29:45

Sapphire

Administrator

Punktów :   

Re: Brama anielska

Imię, nazwisko, ksywa: Nicola Staratico, Nico
Wiek i płeć postaci: K 17lat
Wygląd: http://swiatmangi.blogasek.pl/upload/anime5.jpg
Charakter: Szalona, Kocha bańki mydlane.
Profesja:
Główna:Trenerka
Poboczna:Członek Teamu Galactic
Starter: Mareep
Konkretne rzeczy dotyczące startera:Nazywa się Amphy, bardzo lubi Toxicroak'a Saturn'a.
Historia:Pewnego dnia w mieście w regionie Kanto urodziła się dziewczyna o imieniu Nicola.
Już pierwszego dnia zaprzyjaźniła się z pokemonami. Posiadała specjalne zdolności dzięki którym potrafiła szybko ewoluować pokemony. Jej tata miał Pichu i poprzez zabawę z Nicole ewoluował w Pikachu. Mam miała Buneary i było tak samo… Gdy Nicola miała 4 latka jej rodzice zmarli i przygarnął ją Team Galactic. Team G zachwycony jej zdolnościami wychował ją na członkinię Teamu. (Jest na pozycji tej co Mars) Gdy miała 14 lat zaczęła umawiać się z Saturnem. Przybrała ksywkę Wenus. W wieku 16 lat Saturn i Venus zaczęli ze sobą chodzić. Gdy minął rok przyjęli misję aby wygrać ligę i złapać Wenus – Suicune Saturn – Raikou. Saturn i Wenus zostali jeszcze w tajnej bazie przez kilka tygodni. Trenowali swoje pokemony. Team G podarował Saturnowi Toxicroak’a, a Wenus Mareep’a. Wenus i Saturn wyruszyli razem w podróż. Lecz w drugą stronę wyruszyła jej rywalka Mars która miała znaleźć Entei….

Towarzysze/Pokemony towarzyszy:Saturn, Toxicroak, Bronzor.
Rywale/Pokemony rywali:Mars, Purugly, Bronzor.
Cel:Wypełnić misję.
Ostatnie życzenie?O wątki miłosne z Saturnem.(Buahahahaha)W końcu to mój chłopak

#3 2011-06-20 15:38:36

Mirage

MG

Punktów :   

O.o
Dobra... Poczekaj, aż moja pierwsza reakcja minie...
Okej. Dawno nie miałam takiej gry (ostatnia chyba w... listopadzie xD)
Um, czyli mamy rywalizację? Świetnie się składa, uwielbiam Conjuctionshipping.
Czuj się przyjęta...

#4 2011-06-20 15:40:45

Sapphire

Administrator

Punktów :   

Czuję się ; ]

Stopka forum

RSS